Baner

Najbolje iz galerije...

Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner
Baner

Kako napisati recenziju?

Postanite TEST vozač u tri koraka! 1) REGISTRIRAJ SE 2) NAPIŠI RECENZIJU 3) Priloži fotke, SPREMI recenziju,  klikni na OBJAVI.

Ako recenziju pišete duže vrijeme, povremeno ju spremite. Molimo ne koristiti tuđe fotke s interneta. 

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

479 rezultata pretrage

Ispis Email
(32 votes, average 2.88 out of 5)
Autor Mario   
{multithumb}

Peugeot 207 1.6 HDI

Osnovni podaci
Godište: 2007
Tip motora: Diesel
Snaga motora: 90 KS
Mjenjač: Ručni
Paket opreme: Sport
Dimenzija felgi: 16
Koliko dugo je vožen: 2 godine
Broj prijeđenih km: 18000 km
mt_gallery:Peugeot 207 1.6 HDI TEST
                                  Kliknite na sliku za galeriju
Iskustvo pri kupnji

Auto je kupljen nov u salonu AutoPAR. Odabrao sam auto jer nam je trebao mali gradski auto. Privukao me ljep dizajn i vrhunska unutrašnjost. Za salon i prodavaće imamo samo riječi hvale. Prilikom kupnje razmišljali smo o VW polu, renault cliu i suzuki swiftu. Odluka je ponajviše pala na 207 zbog dizajna.

Korištenje, praktičnost

Osječaj vožnje je dobar, rekao bih zadovoljavajuć za gradski auto. Velika zamjerka ide trzanju volana prilikom agresivnog dodavanja gasa. Ovjes nije mekan kao što sam očekivao od francuza, dosta je tvrd što i nije loše ukoliko se volite brže voziti. Motor ima 90 KS, dovoljno za normalnu vožnju po gradu, dok mu van grada fali snage pri pretjecanju. Auto je dosta praktičan, lagan za parkiranje. U unutrašnjosti ima podosta mjesta i solidan gepek. Iznenadio sam se veličinom auta( u usporedbi sa 206).

Troškovi

Prosjek potrošnje na 18000 Km je 6,9 litara uglavnom gradske vožnje. Troškovi servisa su zadovoljavajuči, a usluga je za svaku pohvalu.

Kvaliteta, izrada i pouzdanost

Manji kvarovi: Promjena suvozačkog sjedala ( tkanina se počela izvlaćiti)


Pouzdanost motora/mjenjača:
Pouzdanost elektronike:
Kočnice, ovjes, upravljački sustav:
Kvaliteta izrade:
Zadovoljstvo
Biste li ponovno, kupili isti auto?
Da li bi ponovno kupili auto iste marke?
Je li  auto ispunio vaša očekivanja?
Biste li ga preporučili prijatelju?
Koji  bi idući auto željeli kupiti?

audi A4

Zaključak

Pozitivno: vanjski i unutarnji dizajn, male potrošnje, solidnih preformansi, nudi relativo puno prostora

Negativno: Premekan volan( subjektivno)

UKUPNA OCJENA 7/10
Udobnost:
Performanse:
Držanje ceste:
Vanjski dizajn:
Unutarnji dizajn:
Opremljenost:
Omjer uloženog i dobivenog:
Pouzdanost:
 

SAVJETI & INFO

policajacSukladno odredbama Prekršajnog zakona (NN br. 107/07) policijski službenici ne mogu izreći opomenu, jer je izricanje iste kao prekršajnopravne sankcije isključivo u nadležnosti suda. Temeljem članka 245. stavaka 6. i 7. Prekršajnog zakona (NN br. 107/07) i Pravilnika o izdavanju pisanog ili izricanju usmenog upozorenja (NN br. 25/08) policija može umjesto postupanja, počinitelju prekršaja, izdati pisano ili izreći usmeno upozorenje kada tijekom obavljanja poslova nadzora prometa utvrdi da je počinjen prekršaj, za koji je propisana samo novčana kazna do 1.000,00 kuna, koji je osobito lake naravi i da počinitelj nije prije činio slične prekršaje. Pod pojmom prekršaja osobito lake naravi smatraju se prekršaji kojima nije izazvana opasnost niti je nastala šteta za druge osobe. Isto tako, pod pojmom sličnih prekršaja smatra se činjenica da počinitelj prekršaja nije u posljednjih 12 mjeseci evidentiran da je počinio prekršaj iz istog propisa za koji mu je pravomoćno određena prekršajnopravna sankcija. O svim izdanim pisanim, odnosno izrečenim usmenim upozorenjima vodi se evidencija u Informacijskom sustavu Ministarstva unutarnjih poslova.

FAN ZONA

Jasmina Al GhamelJasmina Al Ghamel, egzotična ljepotica Libijskog podrijetla zaposlena je u INA d.d., kao specijalistica za inozemne poslove. U slobodno vrijeme voli izlaziti, te smo ju slikali prilikom jednog od Stelmah Rally Team Partya koji se održao u zagrebačkom Fly baru, zajedno s Renault Clio Sport. Fotke pogledajte u GALERIJI.