Baner

Najbolje iz galerije...

Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner
Baner

Kako napisati recenziju?

Postanite TEST vozač u tri koraka! 1) REGISTRIRAJ SE 2) NAPIŠI RECENZIJU 3) Priloži fotke, SPREMI recenziju,  klikni na OBJAVI.

Ako recenziju pišete duže vrijeme, povremeno ju spremite. Molimo ne koristiti tuđe fotke s interneta. 

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

479 rezultata pretrage

Ispis Email
(15 votes, average 3.27 out of 5)
Autor Ivan   
{multithumb}

Renault Laguna II 1.9

Osnovni podaci
Godište: 2002
Tip motora: Diesel
Snaga motora: 88 kw
Mjenjač: Ručni
Paket opreme: elegance
Dimenzija felgi: 205 55 16
Koliko dugo je vožen: 2 godine
Broj prijeđenih km: oko 250 000
mt_gallery:Renault Laguna 1.9 DCI TEST
                                  Kliknite na sliku za galeriju
Iskustvo pri kupnji

Auto je kupljen prije 2 godine,rabljen. Imao je oko 190 tis kilometara.Za razliku od drugih marki automobila,ima svu moguću opremu,cijena nije bila previsoka.Prednost ovog auta je to sto je diesel,mala je potrošnja.

Korištenje, praktičnost

Auto je udoban,sto se tice preglednosti,prilikom voznje unatrag,tesko je odrediti koliko je mjesta ostalo do zadnjeg branika zbog dosta ukosenog straznjeg stakla.Sto se tice voznje,startan je bez obzira na svoju masu.

Troškovi

Potrosnja se krece u ljetnim mjesecima 5.7 l/100km kod normalne voznje(mjenjanje brzina do 2500 okr/min) pa do 9 litara,ako ga "przite". Odrzavanje nije preskupo( ulje,filteri). rezervnih dijelova ima,al problem je ako se dogodi neki kvar koji ne spada u redovno odrzavanje.Tad su dijelovi dosta skupi.

Kvaliteta, izrada i pouzdanost

Tragovi korištenja se vide na rucici mjenjaca,prekidacima koji se cesto koriste( podizaci stakla).Armatura ne skripi,al bilo je problema sa lampicama za upozorenje na neispravnost zracnog jastuka.


Manji kvarovi: Grijaci,osvjetljenje displeja klime,podizac stakla,kugle,krajnici


Veći kvarovi: hidraulični cilindar kvačila( nije veči kvar,al bila je veča cijena popravka)


Pouzdanost motora/mjenjača:
Pouzdanost elektronike:
Kočnice, ovjes, upravljački sustav:
Kvaliteta izrade:
Zadovoljstvo
Biste li ponovno, kupili isti auto?
Da li bi ponovno kupili auto iste marke?
Je li  auto ispunio vaša očekivanja?
Biste li ga preporučili prijatelju?
Koji  bi idući auto željeli kupiti?

Audi A6

Zaključak

Pozitivno: udobnost,mala potrošnja,malena razina buke u kabini

Negativno: lose elektricne instalacije

UKUPNA OCJENA 8/10
Udobnost:
Performanse:
Držanje ceste:
Vanjski dizajn:
Unutarnji dizajn:
Opremljenost:
Omjer uloženog i dobivenog:
Pouzdanost:
 

SAVJETI & INFO

policijaPitanje policijskog pregleda osoba, predmeta i prometnih sredstava od strane policijskih službenika propisano je člankom 49. Zakona o policiji (NN br. 129/00) (Članak 49.  Policijski službenik ovlašten je obaviti pregled osobe, predmeta kojeg osoba nosi sa sobom i prometnog sredstva kada je to nužno radi pronalaska predmeta podobnih za napad ili samoozljeđivanje. Pregledom osobe u smislu stavka 1. ovoga članka, smatra se uvid u sadržaj odjeće i obuće. Pregledom prometnog sredstva u smislu stavka 1. ovoga članka, smatra se pregled svih otvorenih i zatvorenih prostora prometnog sredstva i predmeta koji se prevoze. Pregled predmeta koji osoba nosi sa sobom obuhvaća pregled predmeta koje su kod osobe ili u njezinoj izravnoj blizini ili predmeta osobe po čijem se nalogu u njezinoj pratnji oni prevoze. Pregled osobe mora obaviti osoba istoga spola, osim slučajeva kada je neophodan žuran pregled osobe radi oduzimanja oružja ili predmeta podobnih za napad ili samoozljeđivanje. Prilikom pregleda policijski službenici ovlašteni su koristiti tehnička sredstva i službenog psa. Pri poduzimanju mjera iz stavka 1. ovoga članka policijski službenik ovlašten je nasilno otvoriti zatvoreno prometno sredstvo ili predmet kojeg osoba nosi sa sobom.
Opširnije...

FAN ZONA

megane rsRenault predstavlja novu, dodatno poboljšanu, inačicu modela Mégane Renault Sport. Sa 265 ks i zakretnim momentom od 360 Nm, Mégane R.S. Trophy dokaz je sportske učinkovitosti bez premca u svojoj kategoriji. S novim gumama, jačim motorom i boljom šasijom cup, na ovom modelu sve je prilagođeno za osiguranje polivalentnosti u udobnosti. S predviđenom proizvodnjom u 500 primjeraka, Mégane R.S. Trophy i posebnim stilskim elementima koji ga rese, ovaj model probija se na sam vrh proizvodnog programa Mégane R.S.
Opširnije...